Velilerle Okuyoruz Projesi Kapsamında İlk Dönem Çalışmaları Tamamlandı

11.01.2024 66

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan ve velilerin belirlenen bir kitap üzerinde ortak okumalar yaparak bilgi ve deneyimlerini paylaştığı, yorumlamalarda bulunduğu "Velilerle Okuyoruz Projesi" kapsamında ilk dönem çalışmaları tamamlandı. Dönem içerisinde belirlenen bir kitap velilerimiz tarafından okunarak 11 Ocak Perşembe günü saat 13:15'te okulumuz kütüphanesinde yapılan toplantıda birlikte yorumlanarak tartışıldı. Bu kapsamda velilerden gelen sorular ve yorumlar okulumuz Psikolojik Danışmanları tarafından yönetilen bir oturumda tartışılarak kitap üzerinde detaylı incelemelerde bulunuldu. Proje süresince velilerimizin kitap okuma beceri ve alışkanlıklarını artırmak, çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kurmalarını sağlamak ve yaşama yönelik olumlu bakış açısı kazandırmak amaçlanmıştır. Proje kapsamında ikinci dönem boyunca yeni kitaplar belirlenerek okumalara ve toplantılara devam edilecektir. Projeyi hazırlayan ve yöneten Okul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisimize ve projemize katkı sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

11-01-202411-01-202411-01-202411-01-2024